Burgermpak



Burgermpak Lelaki sering berfikir mereka telah menjatuhkan wanita, namun mereka tidak terfikir mereka yang telah jatuh sebelumnya Aloy ParadoksA happy ending is just a story that hasn t finished yet Rayza MukminMacam sial Tak dapat fikir, tengoklah status status yang best, ambik je lah Bias Free Download Burgermpak [ By ] Aloy Paradoks [ Kindle ePUB or eBook ] – heartforum.co.uk

Is a well-known author, some of his books are a fascination for readers like in the Burgermpak book, this is one of the most wanted Aloy Paradoks author readers around the world.

Read Burgermpak  – heartforum.co.uk
  • Paperback
  • 128 pages
  • Burgermpak
  • Aloy Paradoks
  • Malay
  • 16 September 2018
  • 9789671169 Edition Language Malay Other Editions 1

10 thoughts on “Burgermpak

  1. Juliza says:

    Ini buku gembira Mutalib Uthman, penerbit.Betul, ini buku gembira Anda tidak akan stress kerana kisah cinta bersegi segi atau terkucil dek kisah hantu berterbangan, membaca Burgermpak akan membuat anda tergelak atau paling comel pun tersenyum Buku ini memuatkan cerita cerita pendek dari tiga penulis yang setiap seorang punya...

  2. Mutalib Uthman says:

    Buku ni power sebab aku yang edit dan aku terbitkan.5 bintang aku bagi.

  3. Sharulnizam Mohamed Yusof says:

    Bacaan ringan Kalau membacanya tahun 2013 dahulu, mungkin saya akan berbeza pandangan Sudah 2017, buku sebegini sudah banyak.

  4. Fairuz says:

    Jenaka yang telus tak dibuat buat Aku pun ketawa tak dipaksa paksa Macam bayi mengekek apabila digeletek Tiada yang berat berat, semuanya ringan macam kapas Ketiga tiga penulisnya barangkali sayang benar sama Amri, Jon dan Sarip kerana memahat abadi nama nama itu di sini.

  5. Nazrul Noorzan says:

    Aku suka tulisan Aloy, dia punya kelakar memang bangang haha.

  6. Hani Suraya says:

    Aku suka lawak lawak dalam buku ni, lebih lebih lagi melibatkan watak Amri Ada gak bila aku teringat balik lawak lawak yang aku suka dalam Burgermpak ni, aku tergelak balik, sorang sorang Sememang Burgermpak adala...

  7. Ira Nadhirah says:

    tak plan langsung nak beli buku ni ter beli masa aloy datang melaka jual buku dari kereta haritu buku santai tapi, kalau depa ni macam bertanding, aku akan bagi bias menang because i m bias like that you got what i mean whatever.

  8. Zetty Khairunisa says:

    Nak burger McD ke burger KFC ke Burger King hatta Burger Bakar Abang Burn sekalipun,ini lah resepinya Jangan baca setiap tajuk cerita dalam buku satu hari boleh habis baca ini Paling senang,buka plastik burger dan makan Baru gempak Baru boleh sendawa Bang,satu lagi burgempak Mayonis lebih

  9. Aimi Sarah Abdullah says:

    koleksi cerpen yang comel.perbualan sahabat yang menarik yang kadangkala tak pernah terfikir nak buat.tak semestinya dekat kedai buku tak boleh mengorat aweks kan realiti hidup pun ada dalam ni.fun reading orang kata.terkekek kekek gelak dalam library.malu jugak.

  10. Haq Raihah says:

    gembira jugaklah baca buku ni boleh buat hilang stres burgermpak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *